Vaikutti hiukan erilaiselta, mitä olen aiemmin tehnyt, joten...
Ja taas on sanottava, että HELPPO!
175 gr voita
2½ dl sokeria
3 munaa
3½ dl vehnäjauhoa
1 dl perunajauhoa
1 rkl piparkakkumaustetta (laitoin kanelia, neilikkaa, inkivääriä,
pomeranssia ja kardemummaa)
2 tl soodaa
1 dl kermaa
Voitele ja korppujauhota suurehko vuoka.
1. Sulata voi ja lisää siihen sokeri. Anna jäähtyä.
2. Lisää munat hyvin sekoittaen.
3. Lisää kuivat aineet vuorotellen kerman kanssa.
Paista 175° n. 45 min.
Kakkua maisteltiin heti jäähtyneenä glögin kera ja hyvää ja kuohkeaa oli.
Maustoin melko voimakkaaksi jouluisilla mausteilla.
Tämänkin maku paranee seuraavaan päivään, jos säilyy syömättä niin kauan!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti