Yhden ihmisen taloudessa kaikkea kuluu todella vähän, joten pakastimessta löytyy vielä toissakesänkin sienisatoa. Ovat kuitenkin vielä täysin käyttökelpoisia, joten tänään valmistin mustatorvisienipastaa tyyliin "mitä kaapista löytyy"! Joku sienifriikki varmasti ihmettelee, etten kuivata sienisatoa, mutta jostakin kumman syystä olen aina tykännyt mieluummin pakastaa ne, vaikka vievätkin paljon suuremman tilan.kuin kuivatut.
Haihdutin sienistä ensin liiat nesteet pannulla ja lisäsin hieman voita/öljyä ja sipulisilpun. Kuullotin näitä hetken ja maustoin mustapippurilla ja suolalla. Sekaan purkillinen maustamatonta ruokakermaa ja kaapista löytynyttä valko-sinihomejuustoa. Mustatorvisieni on sen verran voimakasmakuinen sieni, että kestää hieman tuhdimmankin maustamisen menettämättä sienen ominaismakuaan. Kiehautin sen verran, että juusto suli ja ja lisäsin basilikasippua. Ja sitten vain kastike keitetyn pastan sekaan. En lisännyt päälle enää parmesanraastetta, koska kastikkeessa oli juustoa, mutta toki se olisi hyvin sopinut!
Päivällinen oli nopeasti valmis!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti