Mutta kuitenkin..
Tässä lähi päivinä on mennyt purkkeihin ja pakasteeseen taas yhtä jos toista!
Herkkutatteja kuivurissa |
Kuivattua tattia |
Paprikat kasvoivat ja kypsyivät parhaiten sisällä, ikkunalaudalla. Ulkona olevat ovat vielä täysin vihreitä.
Paprikat ikkunalaudalla |
Kaikki ainekset itse kasvatettuja.
Pikkelsiainekset pilkottuna/raastettuna |
Valmista pikkelsiä kymmenen purkkia |
Kesäkurpitsat kasvoivat sen verran hyvin, etten ehtinyt perästä syödä. Pikkelsin lisäksi soseutin niitä basilikan ja persiljan kanssa pakasteeseen sosekeittojen aineeksi.
Haapa- ja kangasrouskujakin on alkanut nousta. Pari purkkia suolattuna!
Puolukat ja karpalot odottavat vielä vuoroaan!
Hyviä sienisaaliita ja pirteää syksyä kaikille!
Pikkelsin ohje löytyy täältä blogistani!
VastaaPoistaNiin se löytyy nimellä "Pienenniemen Pikkelsi"!
Poista