15.12.2012

Elisabeth-kakku

Pienessäniemessä paistui tänään taas kuivakakku, Elisabeth-kakku jostakin lehden mainoksesta otetulla reseptillä!

200 g  margariinia
1,5 dl  sokeria
3         munaa
3 dl     erikoisvehnäjauhoja
2 tl      leivinjauhetta
1 tl      vaniljasokeria
0,5 rasiaa(150g) paistonkestävää marmeladia

Margariini ja sokeri vaahdotetaan ja munat lisätään yksitellen hyvin vatkaten.
Lisätään vehnäjauho-leivinjauheseos.

Voideltuun, korppujauhotettuun vuokaan kerroksittain taikinaa ja marmeladia. Ensin taikinakerros ja kahteen väliin laitoin marmeladin.Päälimmäiseksi taikinakerros.

Paistetaan uunin alaosassa 175 asteessa n.tunti!

Käytin tällä kertaa appelsiinimarmeladia, mutta mikä tahansa muukin käy.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti